Kissojen jäätävä kohtaaminen tallentui videolle – tilanteelle raivokas loppu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa julkaistaan päivittäin tuhansia eläinaiheisia videoita, joissa nähdään muun muassa karvaturrien temmellyksiä. Joissakin videoissa nähdään eläinten rajuja yhteenottoja. Yksi sellainen nähdään nyt nettivideolla, jossa kaksi kissaa kohtaavat toisensa katolla jännittävissä merkeissä.

Kuva: YouTube

Kissat tuijottavat toisiaan tarkkaavaisina katolla. Jännitys eläinkaksikon välillä on kutkuttavaa, sillä kissat liikkuvat hitaasti ja rauhallisesti toistensa läheisyydessä. Ninjamaisin askelin hiipivät nelijalkaiset käyttäytyvät hyvin varauksellisesti toistensa seurassa. Lopulta kiivaat kissat seisovat nenät vastakkain ja pitkän tuijotuskilpailun jälkeen kohtaaminen saa raivoisan lopun.