Pierettääkö? Mullistava uutuustuote vaimentaa äänet – ja hajut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suolikaasujen päästäminen ilmoille on täysin luonnollista toimintaa, mutta muiden ihmisten läsnäollessa kaasutteleminen on merkki erittäin huonosta käytöksestä. Monet ovatkin varmasti joskus pohtineet miten voisi helpottaa tilanteita, joissa kaasua syntyy, mutta sitä ei kehtaa päästää ulos.

Kerroimme heinäkuussa Colonial Medicine -nimisestä tuotteesta, joka on alushousuihin kiinnitetty suodatin. Se vaimentaa pierun äänet sekä lisäksi suodattaa tuoksua ja lisää siihen keinotekoista hajustetta. Nyt japanilaiset ovat menneet vieläkin pidemmälle ja tuoneet markkinoille pieruhousut.

Kuva: YouTube

Hiroshiman yliopiston suunnittelema ja Seiren-yhtiön valmistama DeoEst-niminen tuote puetaan jalkaan alushousujen tapaan, ja sen on määrä vaimentaa erityisesti pierun hajua. Tuotteen suosio on yllättänyt valmistajan, sillä alunperin pieruhousujen kohderyhmäksi kaavailtiin lähinnä sairaaloita. Housuja valmistetaan sekä miehille että naisille. Tuotteen menekistä uutisoi Huffington Post.

DeoEstKuva: YouTube

Colonial Medicine