Conan O’Brien opetti pikkulapselle pahoja tapoja: ”Vagina! Vagina!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Sarah Silverman on maailmankuulu koomikko, joka tunnetaan myös suosikkijuontaja Jimmy Kimmelin entisenä tyttöystävänä. Silvermanin I’m Fu*king Matt Damon -video nousi muutama vuosi sitten valtavaksi nettihitiksi.

Uutisoimme hiljattain Sarahin olleen vieraana Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, jossa hän esiteli esimerkiksi rivoa kännykkätemppua jalkovälissään. Tämä ei ollut ainoa härski teko kyseisessä jaksossa, sillä temppuunsa liittyen Sarah Silverman kannusti Conania huutamaan kovaan ääneen ”Vagina!”.

Nyt Conan O’Brien on esitellyt ohjelmassaan videon, jonka pienen vauvan äiti oli kuvannut ja lähettänyt hänelle. Videolla samaista jaksoa katsellut pikkulapsi intoutuu huutelemaan ”Vagina! Vagina!” Conanin esimerkin innoittamana.

– Lapsi tulee vielä 44-vuotiaanakin huutamaan vaginaa!, Conan kommentoi.

Taannoin Sarah Silverman suivaantui, kun hänen televisio-ohjelmansa lopetettiin lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Koomikko ei ollut tyytyväinen ratkaisuun, sillä hän ryhtyi julkisesti sotajalalle Fox-televisioyhtiön ja erityisesti Fox News -televisiokanavan kanssa haukkumalla yhtiötä ympärivuorokautiseksi rasismin moottoriksi.