Liikenteessä sikaillut nainen rysän päältä kiinni – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huomattavasti nopeusrajoitusta hitaammin ajavat autokuskit aiheuttavat yleensä monille kuumentuneita tunteita tieliikenteessä. Kärsimättömimmät saattavatkin tehdä vaarallisia ohituksia päästäkseen ”etanoiden” ohi.

Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoidaan törttöilleen tieliikenteessä. Clevelandissa asuva 32-vuotias Shena Hardin ajoi aiemmin tässä kuussa lapsia kuskaavan koulubussin takana. Hitaasti naapuruston tiellä ajanut koulubussi ja vastaantulevat autot ärsyttivät naisen kaasujalkaa, joten hän päätti tehdä typerän ohituksen.

Verkossa julkaistulla videolla nimittäin nähdään, kuinka Hardin ajaa jalkakäytävälle päästäkseen koulubussin ohi. Nainen joutui pian oikeuden eteen vaarallisesta teostaan ja hänen ajokorttinsa hyllytettiin 30 päiväksi. Tuomari määräsi naiselle myös julkisen rangaistuksen, joka saa törttöilijän varmasti muistamaan tekonsa typeryyden.

The Huffington Post -sivuston mukaan nainen joutuu seisomaan aamuisin naapuruston risteyksessä kahden päivän ajan ja pitämään kädessään nololla tekstillä varustettua kylttiä, jossa lukee ”vain idiootti ajaa jalkakäytävällä ohittaakseen koulubussin”.