Ällistyttävä ME-tempaus – tällaista ei Suomen baareissa nähdä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla erilaiset ennätysyritykset ovat jo miltei osa arkipäivää. Nyt eräs brittiläinen viiniasiantuntija on tehnyt näyttävän maailmanennätyksen viinilasien kanssa. Philip Osenton onnistui nimittäin tasapainottelemaan yhdessä kädessään 51 viinilasia.

Kuva: YouTube

43-vuotias mies rikkoi leikiten aiemman ennätyksen, jossa oli tasapainoteltu onnistuneesti 39 viinilasia yhden käden varassa. Tällä erää Pekingissä työskentelevä Osenton kertoi oppineensa lasien käsittelyn taidon ollessaan Ritz- ja Savoy -hotelleissa viiniasiantuntijana Lontoossa.

Mies sai ensimmäisellä yrityksellään tasapainoteltua 45 lasia vasemmalla kädellään. Hän kokeili haastetta kuitenkin vielä toisen kerran ja pääsi voittotulokseen 51 lasia, uutisoi Daily Mail -sivusto. Ohessa nähdään video ensimmäisestä yrityksestä, jossa tulokseksi saatiin 45 lasia.