Tuntuuko arki vaikealta? Ota mallia tästä kädettömästä tytöstä – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kädet ovat valtaosalle ihmisistä itsestäänselvyys, joiden merkityksen huomaa usein vasta kun esimerkiksi toinen käsi on viikkokausia kipsissä tai muuten poissa pelistä. Verkossa on saanut suuren suosion nimimerkkiä Tisha Unarmed käyttävä teinityttö, jolla ei ole käsiä.

Kuva: YouTube

Tyttö on osoittanut epäilijöille, että hän voi elää omillaan huolimatta yläraajojen puuttumisesta. Tällä kertaa neitokainen nähdään videolla, jossa hän esittelee autolla ajamista ilman käsiä. Tisha ohjaileekin henkilöautoa jalkojensa avulla ja ajaa sen pikaruokalan drive in -luukulle.

Nuori tyttö tekee tilauksensa ja ajaa sitten ravintolan luukulle, josta saa ateriansa. Hän avaa turvavyönsä ja ottaa ruoat vastaan jalkojensa avulla. Juomat hän saa nostettua autoon painamalla ne leuallaan kaulaansa vasten. Lopulta Tisha vielä kiinnittää turvavyön takaisin paikoilleen.