Povipommi uhkaa itsemurhalla: ”Jos en saa perheenlisäystä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut aikoihin otsikoissa töidensä merkeissä. Tähden lomakuvat sen sijaan koristavat usein lehtien sivuja.

Paljastavissa asuissa usein näyttäytyvä neitokainen on nyt antanut haastattelun Aftonbladet-lehdelle, jossa kertoo kipeästä tarpeestaan tulla äidiksi. Lapsen saaminen on murehdituttanut multimiljonääri Maurice Dabbahin kanssa deittailevaa Victoriaa niin paljon, että hän on pohtinut sen takia jopa itsemurhaa.

– Olen 38-vuotias, eikä minulla ole vielä lapsia. Se ajatus painaa minua jatkuvasti. Jos en saa lapsia ennen kuin täytän 40 vuotta, tapan itseni, kertoi Victoria Silvstedt haastattelussa.

Amerikassa asuva Silvstedt ei aio omien sanojensa mukaan koskaan muuttaa takaisin Ruotsiin. Hän vierailee mielellään kotimaassaan, muttei halua asua siellä. Vaalea kaunotar nauttii aivan liian paljon auringossa olemisesta.

38-vuotias ruotsalainen Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.