Aseistetut raiskaajajengit riehuvat Krabilla – kohteena nuoret turistit

Matkailu · Stara.fi

Thaimaan Phuketin liepeillä sijaitsee monien suomalaisten suosikkikohde Krabi, joka on nyt noussut otsikoihin Britanniassa poikkeuksellisen synkissä merkeissä. Krabilla sijaitsevassa Ao Nangissa liikkuu nimittäin aseistettuja raiskaajajengejä, jotka ovat tehneet pahojaan turisteille.

Aiemmin tänä vuonna Ao Nangissa raiskattiin 19-vuotias hollantilainen mallikaunotar. Tekijä jäi kiinni, mutta päästettiin heti vapaaksi takuita vastaan. Tämä siitä huolimatta, että tytön isä protestoi tekijän vapaaksi päästämistä näkyvästi. Tämän lisäksi alueella on sattunut vuoden mittaan useita muitakin ikäviä tapauksia.

Parhaillaan Britanniassa kauhistellaan poikkeuksellisen rajua hyökkäystä. Nuori brittipariskunta oli lomailemassa Ao Nangissa, kun joukko moottoripyörillä liikkuneita teini-ikäisiä yllätti heidät iltakävelyllä Nopprarat Tharan rannan liepeillä ja yritti raiskata 21-vuotiaan April Cliftonin.

21-vuotias poikaystävä Jack Cole yritti kuitenkin suojella neitokaista, jolloin nuorisojoukko puukotti häntä useita kertoja kasvoihin, rintaan ja jalkoihin. Tämän jälkeen jengi pakeni paikalta ja jätti Colen verilammikkoon. Onneksi toiset turistit kuulivat avunhuudot ja ehtivät hälyttää paikalle apua.

– Se oli laskelmoitu isku. He ajoivat useita kertoja ohitsemme ja arvioivat meitä. Luulimme, että he olivat menneet, mutta he ilmestyivät varjoista ja hyökkäsivät Aprilin kimppuun. He nauroivat ja ottivat Aprilin. Heitä oli seitsemän, neljä poikaa ja kolme tyttöä. He eivät vieneet lompakkoani, vaan olivat kiinnostuneita vain Aprilista, Jack Cole kertoi Daily Mail -lehdelle Bangkok-Phuket -sairaalasta.

Myös Krabilla asuvat ulkomaalaiset yrittäjät ovat kauhistelleet tilannetta nettikeskusteluissa.

– Pelkään, että turisteja kuolee koska tahansa. Teini-ikäisten jengit ovat aseistautuneet veitsillä ja riehuvat alueen teillä kuin Hollywoodin kauhuelokuvassa. Mitä helvettiä tässä paikassa on vikana, eräs brittiyrittäjä ihmetteli.