Jalat lähtivät alta – hulvaton videokooste verkkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verenkierron äkillinen heikkeminen voi aiheuttaa pyörtymisen, jossa henkilön lihakset veltostuvat ja hän kaatuu maahan. Nyt verkossa on julkaistu videokooste, jossa nähdään, kuinka ihmiset pyörtyilevät esimerkiksi julkisilla paikoilla.

Nettivideolla nähdään muun muassa videopätkä kuoroesityksestä, jonka aikana eturivissä seisova poika kaatuu pyörtymisen johdosta näyttämölle. Yleisö säikähtää ja nousee seisomaan, kun poika lysähtää kasvot edellä muiden kuorolaulajien jalkoihin.

Erään naispuolisen uutisankkurin jalat lähtivät alta kesken juonnon. Puheen pitäminen luokan edessä oli taas eräälle pojalle niin rankka kokemus, että hän menetti hetkellisesti tajuntansa puhujanpöydän takana. Nettivideolla nähdään myös lukuisia häissä ikuistettuja pyörtymisiä.