Kerry Katona paino-ongelmistaan: ”Vihaan vartaloani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittijulkkis Kerry Katona oli pitkään julkisuudessa vain huumeaddiktionsa takia, mutta viime aikoina tähti on jälleen aktivoitunut kohu-uutisten saralla. Pornovideonkin tekaissut neitokainen joutui äskettäin julkiseen sanasotaan ex-miehensä Brian McFaddenin kanssa Twitter-palvelussa.

Nyt 32-vuotias Kerry Katona kertoi, ettei hän pidä lainkaan vartalostaan ja muodoistaan. Neljän lapsen äidin mukaan hän on kamppaillut painonsa kanssa jo vuosien ajan. Dieetit eivät ole kuitenkaan pysyneet, sillä rajujen laihdutuskuurien jälkeen kilot ovat kerääntyneet takaisin naisen vartaloon.

– Olen ollut dieeteillä ja niiden jälkeen palannut takaisin omiin ruokatottumuksiini, mikä taas pilaa kaiken kovan työni. En pidä vartalostani, enkä tule koskaan pitämään, Kerry Katona kertoi Closer-lehdelle.

Laulajattaren paino-ongelmat alkoivat vuonna 2004, kun hän erosi aviomiehestään Brian McFaddenista. Hänen toinen avioliittonsa Mark Croftin kanssa ei ollut myöskään hyväksi naisen hyvinvoinnille, sillä hänen painonsa heitteli kymmeniä kiloja. Kerry Katona lihoi paljon, kun hän käytti runsaasti kokaiinia.

Kerry Katona nousi aikoinaan julkisuuteen tyttöbändi Atomic Kittenin riveistä, mutta lähti tyttöbändistä vuonna 2001. Neitokainen lopetti tyttöbändissä, koska hän tuli raskaaksi entiselle Westlife-laulaja Brian McFaddenille. Sittemmin hän on onnistunut tekemään itselleen jonkinlaisen televisiouran realityohjelmien tähtenä. 31-vuotias tähti nähtiin vuonna 2011 Big Brother -televisio-ohjelman julkkisversiossa. Eniten tähti muistetaan kuitenkin viime vuosien huumesekoiluistaan.