Missä Paula Prendesia on piiloteltu?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Espanjasta on tullut viihdemaailmaan jo lukuisia maailmanluokan kaunottaria. Eräs lupaava tulokas tällä saralla on nimeltään Paula Prendes, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä uraa kotimaassaan. Kansainvälistä tunnettuutta neitokainen ei ole kuitenkaan vielä saanut.

Paula Prendes loksauttaa miesten leukoja näyttävällä ulkonäöllään ja muhkeilla muodoillaan. Nyt 29-vuotias Paula Prendes nähdään verkossa julkaistulla videolla hyvin avonaiseen mekkoon pukeutuneena. Bruneten rintavarustus onkin tyrkyllä televisiokameroiden edessä. Neitokainen nähdään myös Espanjan FHM-lehden kannessa.

Kuva: YouTube

Espanjalainen Paula Prendes tunnetaan kotimaassaan näyttelijänä ja juontajana. Hän opiskeli aikoinaan Cabuenesin yliopistossa muun muassa viestintää. Paula Prendes on kerännyt miesihailijoita etenkin kotimaassaan, ja hän on poseerannut lukuisissa espanjalaisissa lehtikuvissa. Kaunotar seurustelee Javier Cardenasin kanssa.