Perheenisä pisti teinipojan työkalupakkiin – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden aikana on tullut ilmi muutamia tapauksia, joissa vanhempien kerrotaan laiminlyöneen lastensa hyvinvointia. Esimerkiksi taannoin erään naisen kerrottiin pakottaneen pikkupojan auton takakonttiin, jotta menopelin penkit eivät likaantuisi.

Nyt Yhdysvaltojen New Hampshiressä asuva Russell Johnson on joutunut oikeuden eteen lapsensa hyvinvoinnin vaarantamisesta. Springfieldiläinen 42-vuotias perheenisä oli hakenut äskettäin kolme lastaan entisen vaimonsa luota.

Avolava-auton omistavan miehen menopelissä on vain kolmelle matkustajalle tarkoitettu etupenkki, joten yksi lapsista joutui matkustamaan pehmeän penkin sijaan erikoisessa paikassa. Russell Johnsonin 17-vuotias poika meni nimittäin autossa olleen ison työkalulaatikon sisälle.

Perheenisän teko tuli ilmi, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä kertoi asiasta sosiaaliviranomaisille. Tyttären mukaan isä oli myös läpsäissyt lastaan kasvoihin kiroilun takia. Johnson kertoi poliisien kuulusteluissa, ettei hän pakottanut poikaansa työkalulaatikkoon. Miestä syytetään nyt lapsen laiminlyönnistä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.