Twilight-tähti tylyttää elokuvasarjaa – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Tällä hetkellä eräs näyttelijäparin elämää hallinnut vaihe on saatu päätökseen viimeisen Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan myötä. Nyt myös Robert Pattinson on päässyt tuulettamaan ajatuksiaan kyseisestä vampyyri-ilmiöstä. Miekkosen lausahduksista onkin koottu hupaisa parodiahenkinen videokooste, jossa hän tylyttää fanien rakastaman elokuvasarjan maan rakoon.

Pattinson muun muassa kertoo nauhalla, että lukiessaan ensimmäistä Twilight-kirjaa hänestä tuntui, että moista materiaalia ei olisi tullut edes julkaista. Hän kertoi myös roolihahmonsa Edvardin perustuvaan yhteen ilmeeseen, joka näyttää siltä kuin komistus kärsisi ummetuksesta.

– Edvard on fiktiohenkilö, mutta jos hänet tuotaisiinkin todellisuuteen… Hän on yksi niistä kavereista, joka olisi todennäköinen kirvesmurhaaja, kommentoi Robert Pattinson videolla.