Kiusallinen fanikuva: Vaikea pitää katse erossa rintaruokinnasta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikomistus Hugh Grant tunnetaan supliikkina romanttisen komediaelokuvan miestähtenä, joka on valloittanut olemuksellaan erityisesti 1990- ja 2000-lukujen filmatisoinneissa. Tulevaisuudessa tähti tullaan näkemään Bridget Jones’s Baby -elokuvassa.

Nyt kyseinen 52-vuotias tähti on päässyt yhteiskuvaan Natalie McMullan -nimisen fanin kanssa, mutta kuvasta päätellen tuo hetki oli näyttelijälle melkoisen kiusallinen. Tämä johtunee siitä, että Hugh Grant poseeraa ihailijan ja tämän vauvan kanssa kesken rintaruokinnan.

Kuva: Twitter

Grantin entisiin naisvalloituksiin kuuluvat Jemima Khan ja elokuvatähti Elizabeth Hurley, jonka kanssa mies seurusteli 13 vuoden ajan. Koomikko on näytellyt muun muassa elokuvissa Bridget Jones, Notting Hill, Mickey Blue Eyes ja Rakkautta vain.