Kellyn lesbohuhuille piste: Naimisiin miehen kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Catch My Breath -singlen äskettäin julkaissut Kelly Clarkson on ollut vuosien ajan viihdelehtien otsikoissa seksuaalisen suuntautumisensa merkeissä. Poptähteä on nimittäin väitetty lesboksi. Neitokainen kiisti huhut Staran haastattelussa ja sittemmin hän löysi itselleen poikaystävän.

Nyt Kelly Clarkson on esiintynyt huippusuositun Ellen-keskusteluohjelman vieraana. Menestynyt laulajatähti muun muassa hehkutti parisuhdettaan haastattelussa, ja kertoi menevänsä naimisiin poikaystävänsä Brandon Blackstockin kanssa. Rakastavaiset eivät kuitenkaan ole vielä kihloissa.

– Kaikki luulevat, että olemme kihloissa. Olemme seurustelleet yhdeksän kuukautta. Me todellakin menemme naimisiin jossain vaiheessa. Me rakastamme toisiamme. Hänen pitää pujottaa vain sormus sormeeni, Kelly Clarkson kertoo nettivideolla.

Kelly Clarkson kertoi taannoin aloittaneensa laihdutuskuurin, koska hän ei halua olla ”tukevan kokoinen tyttöystävä”. Hän pudotti painoaan lyhyessä ajassa noin 13 kiloa. Neitokainen julkaisi äskettäin uuden singlensä musiikkivideon, jossa hän näyttää selvästi aiempaa hoikemmalta. Bulimiasta kärsineen naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.