Joulunavaus karusti pieleen – Joulupukille kävi köpelösti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jouluun on enää reilu kuukausi aikaa. Lukuisat ostoskeskukset ovat jo virittäytyneet joulutunnelmaan koristeilla ja valoilla. Joissakin kauppakeskuksissa järjestetään joulutapahtumia, joissa lapsoset voivat esimerkiksi tavata joulupukin.

Nyt verkossa on julkaistu Britanniassa kuvattu video, jossa nähdään, kuinka erään parrakkaan joulupukin näyttävä sisääntulo menee nolosti pieleen. Punaiseen pukuun ja partaan sonnustautunut 32-vuotias Steve Chessell laskeutuu videolla ostoskeskuksen katosta köyden avulla.

Kuva: YouTube

Yleisö antaa aplodit joulupukin näyttävälle laskulle. Yhtäkkiä sisääntulo kuitenkin keskeytyy, kun miehen parta kietoutuu köyteen ja pysäyttää liikkeen. Joulupukki jää roikkumaan köyden varassa ilmaan ja odottamaan apujoukkojen tuloa. Ostoskeskuksen edustajan Stephanie Maynardin mukaan mies toimi tilanteessa ammattimaisesti.

– Steve olisi vain voinut ottaa partansa pois, mutta hän oli niin ammattimainen, ettei hän halunnut pilata lasten joulutunnelmaa, Maynard kertoi Huffington Post -lehden mukaan.