Maailman kiinnostavimmat ihmiset valittiin – katso lista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosittain maineikkaat lehdet ja tunnetut verkkosivustot tekevät listauksia esimerkiksi menestyneimmistä julkkistähdistä. Forbes-lehti tunnetaan muun muassa rahalistauksistaan, joissa rankataan maailman eniten tienaavat ihmiset.

Nyt veteraanijuontaja Barbara Walters on valinnut kymmenen maailman kiinnostavinta tähteä. Televisiotähti paljasti valintansa maanantaina The View -keskusteluohjelmassa. Naisen mukaan vuoden 2012 kiinnostavimpiin henkilöihin lukeutuvat muun muassa Family Guy -ohjelman luoja Seth McFarlane ja voimistelija Gabrielle Douglas.

Top 10 -listauksessa on myös maailman suosituin poikabändi One Direction. Viisihenkinen yhtye sijoittui taannoin X Factor -kilpailussa kolmanneksi, ja on sittemmin luonut menestyneen uran. Nuoret popparit ovat sulattaneet miljoonien teinityttöjen sydämiä. Yksi maailman kiinnostavimmista ihmisistä on kirjailija E.L. James, joka on luonut huippusuositun Fifty Shades -erotiikkatrilogian.

Muita listauksen kiinnostavia julkisuuden henkilöitä ovat muun muassa New Jerseyn kuvernööri Chris Christie ja poliitikko Hillary Clinton. Myös Oscar-palkittu näyttelijä ja kolmen lapsen isä Ben Affleck valittiin kiinnostavimpien tähtien joukkoon, ABC-kanava uutisoi.