Pelastusarmeijan joulukello ärsytti – nainen soitti poliisit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jouluun on enää reilu kuukausi aikaa ja monissa kaupungeissa on jo viritelty joulutunnelmaa esimerkiksi koristeilla ja valoilla. Joillakin hyväntekijöillä on tapana etenkin joulun aikaan asettaa kadulle kolehti, johon ohikulkijat voivat pudottaa rahaa.

Nyt erään britannialaisen naisen uutisoidaan soittaneen poliisille, koska hän on kyllästynyt hyväntekeväisyysjärjestön työntekijöiden metelöintiin. Sarah Hamilton-Parker työskentelee Porthsmouthin kauppakadulla sijaitsevassa koruliikkeessä. Viimeisten neljän vuoden aikana joulusesongin aikaan myymälän edustalle on asettunut hyväntekijöitä, jotka keräävät rahaa ruokapankille.

Koruliikkeen omistajan mukaan kadulla päivystävät työntekijät heiluttelevat käsissään joulutunnelmaa luovaa soittokelloa. Sarah Hamilton-Parkerin mukaan kilisevä soittokello saa hänet raivon partaalle, sillä nainen joutuu kuuntelemaan sen ääntä noin 200 tuntia vuodessa.

Nainen on joutunut käyttämään työntekijöidensä kanssa soittokellon takia korvatulppia, jotta he voisivat keskittyä työntekoon. Lisäksi he yrittivät vaimentaa ärsyttävän kelloäänen soittamalla liikkeessä musiikkia, jossa on käytetty instrumentteina kulkusia.

Tänä vuonna hän kuitenkin päätti puuttua ”kiduttajiensa” metelöintiin soittamalla poliisille. Viranomaiset eivät voineet tehdä asialle mitään, sillä Pelastusarmeija on saanut kaupungilta luvan kellon helisyttämiseen.

– Soittokello on saanut minut vihaamaan joulua, Sarah Hamilton-Parker kertoi The Daily Mail -sivustolle.