Nainen ymmärsi sloganin väärin – joi pullollisen hiustenhoitoainetta sydänsuruihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvallat tunnetaan maana, jossa ihmiset haastavat esimerkiksi suuryrityksiä oikeuteen mitättömien virheiden tai kömmähdysten takia. Kaikista tunnetuin lienee tapaus, jossa eräs henkilö laittoi lemmikkikissan kuivumaan mikroon, koska se ei ollut laitteen ohjekirjan mukaan kiellettyä.

Nyt eräs nainen on kertonut hiustuotteita valmistavalle Pantene-yritykselle juoneensa pullollisen hoitoainetta, koska hän ymmärsi tuotetekstin väärin. Pantene Pro-V -sarjan hoitoainepullossa kerrotaan, että kyseinen tuote tekee vaurioituneista hiuksista vahvemmat.

Kuva: Twitter

Nainen lähetti yritykselle viestin Twitter-palvelussa, jossa hän kertoi juoneensa hoitoainetta vahvistaakseen särkynyttä sydäntään. Hän oli kuitenkin pettynyt, kun tuote ei vastannutkaan odotuksia. Pantene-yritys selvensi naiselle, että kyseinen hoitoaine vahvistaa vain hiuksia, eikä sydäntä. Lisäksi he pyysivät, ettei nainen joisi enää Pantene-tuotteita.