Parhaat kaverit paljastuivat veljeksiksi: ”Edes saippusarjoissa ei tapahdu tällaista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi uskomattomia tapauksia, joissa sattuma on saattanut takaisin yhteen kadonneita sisaruksia. Nyt Brasiliassa kohistaan eräiden teinipoikien välisestä ystävyyssiteestä, joka olikin huomattavasti vahvempi kuin olisi uskonut.

Sao Mateuksessa asuvat 12-vuotias Thiago Lima dos Santos ja 14-vuotias Lucas de Lim Alves tutustuivat taannoin toisiinsa koulussa. Pojista tuli pian parhaita ystävyksiä, jotka muun muassa viettivät yhteistä aikaa pelaamalla jalkapalloa.

Bestikset saivat kuulla äskettäin uskomattoman shokkiuutisen, joka oli kuitenkin ensijärkytyksen jälkeen iloinen yllätys. Pojat saivat nimittäin tietää, että heillä on sama äiti. Teinit erotettiin toisistaan vuosia sitten, koska heidän äitinsä kärsi vakavista terveysongelmista, eikä pystynyt hoitamaan jälkikasvuaan.

Lucas-poika kasvoi isänsä ja äitipuolensa kanssa, kun taas Thiagon kasvatti hänen isoäitinsä. Lucasille kerrottiin kolme kuukautta sitten, että hänellä on veli. Pojan mukaan hän oli todella pettynyt, kun hän sai tietää kadonneesta sisaruksestaan. Lucas alkoikin heti etsiä isoveljeään, ja pyysi apua muun muassa rehtoriltaan.

Poikien biologinen side tuli ilmi, kun koulun rehtori Deuseli de Souza tutki väestörekisteristä Lucasin sukulaisia. Rehtori uskoo, että kohtalo auttoi veljekset takaisin yhteen. Deuseli de Souza mukaan moista sattumaa ei voi tapahtua edes saippuasarjoissa.

– Edes saippuasarjoissa ei tapahdu tällaista. Oli uskomatonta, että he olivatkin veljeksiä. Mikä yhteensattuma, rehtori kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.