Seksiskandaali: Emma Stonen nuoruuden pornovideo vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Emma Stone on raivannut viime vuosina onnistuneesti tietään Hollywoodin A-luokan tähtien piiriin. Teinikomedioista huippurooleihin siirtynyt tähti nähtiin äskettäin The Amazing Spider-Man -elokuvan naispääosassa.

24-vuotias näyttelijätär on nyt joutunut seksiskandaalin keskiöön. Emman uutisoidaan nimittäin kuvanneen oman seksivideon nuoruudessaan. Tähden ex-poikaystävällä on kyseinen tuhma materiaali hallussaan, ja mies voi halutessaan julkaista sen.

– Emma Stonella on oma seksivideonsa ja se on fakta. Hän teki sen kauan sitten ennen kuin hän alkoi deittailemaan Andrew Garfieldia ja ennen kuin hänestä tuli kuuluisa. Hän oli silloin nuori tyttö, eikä uskonut videon koskaan leviävän minnekään, kertoi lähde Radar Online -sivustolle.

Lähde vihjaileekin, että aiemmin kuvattu seksivideo voi päätyä tulevaisuudessa helposti julkisuuteen, sillä se on edelleen kuvaajansa omistuksessa. Stonen menestys tekee nauhasta yhä arvokkaamman, minkä takia mies voi jossain vaiheessa päättää myydä sen. Sisäpiiriläinen epäilee kuitenkin, että tätä ennen Emma yrittäisi estää parhaansa mukaan nauhan julkaisun.

Emma Stone deittailee nykyään The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldiä. Kyseisen pariskunnan lempi leiskahti yhteisissä kuvauksissa, ja sittemmin heidät on nähty monesti punaisella matolla yhteiskuvissa. Stone tähdittää tulevaisuudessa elokuvia Gangster Squad, Movie 43 ja The Croods.