Megan Fox seksikkäänä xenahenkisenä soturina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuudesta taukoa jo jonkin aikaa pitänyt näyttelijätär Megan Fox kertoi taannoin haastattelussa millaista on olla kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuolena. Hän valitteli samalla sitä, että monet fanitkaan eivät tiedä hänen olleen äitipuolena jo kahdeksan vuoden ajan.

26-vuotias kaunotar nähdään pian televisioruudussa, sillä hän vierailee aviomiehensä uudessa The Wedding Band -komediasarjassa. Kiinnostavan vierailusta tekee se, että Megan Fox nähdään sarjassa keikistelemässä Xena-henkisessä, tähden muotoja hyväilevässä nahkaisessa soturiprinsessan asussa. Näyttelijättären roolihahmo on nimittäin mukana fantasiateemaisissa häissä, joissa vieraat puhuvat haltijakieltä.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.