Robin ihasteli Top Gear Live -tapahtuman autoja – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinisensaatio Robinin kakkosalbumi Chillaa nousi taannoin suoraan albumilistan ykköseksi ja myi platinalevyyn oikeuttavat 25.000 kappaletta. Eilen Stara tapasi Robinin Helsingin Messukeskuksessa, jossa suosikkitähti oli seuraamassa Top Gear Live -tapahtumaa.

Robin kertoi haastattelussa olevansa erityisen innoissaan tapahtumassa nähtävistä autoista, koska tunnustautuu autohulluksi. Kim Rusin tentissä Robin paljasti mihin tapahtuman autoihin hän erityisesti syttyy ja kertoi lisäksi muun muassa tähteyden ja artistiuran yhteensovittamisesta.

Robin on päässyt uudella albumilla itse enemmän mukaan biisien kirjoitukseen ja onkin tekstittänyt albumille kaksi kappaletta. Robinin debyyttialbumi Koodi on myynyt tähän mennessä yli 110.000 kappaletta.