Känniääliö päätyi suoraan lähetykseen – näin toimittaja hoiti tilanteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. Verkossa on julkaistu muun muassa videoita, joissa pilailijat hyppäävät televisiokameroiden eteen ja keskeyttävät suoran uutislähetyksen esimerkiksi härskeillä kommenteilla.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu KVUE-televisiokanavan video, jossa nähdään, kuinka eräs nainen keskeyttää suoran uutislähetyksen. Pinkkiin jakkuun pukeutunut naispuolinen uutisankkuri puhuu mikrofoniin Texasin Austinin kadulla.

Uutisankkurin takana liikkuu ihmisiä. Yhtäkkiä eräs kiharahiuksinen nainen ilmestyy mainoskyltin takaa, ja lähtee kävelemään uutisankkuria kohti. Humalainen ohikulkija päätyykin pian uutisankkurin taakse ja hymyilee leveästi kameraan. Uutisankkuri ei kuitenkaan hämäänny tilanteesta, vaan hoitaa työnsä ammattimaisesti häiriköstä huolimatta.