Mitä ihmettä? Näyttelijäkaunotar paljasti rintansa parkkipaikalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on viime aikoina nähty lähinnä Boardwalk Empire -televisiosarjassa.

Taannoin Paz de la Huerta nähtiin myös Nurse 3D -elokuvan tähtenä. Rajun elokuvan mainosmateriaali on ollut keskimääräistä rajumpaa, sillä mainosjulisteessa Paz poseerasi alastomana, vain veren peitossa. Nyt Paz on kuitenkin kuvattu kaupungilla hämmästyttävissä puuhissa. Neitokainen nimittäin vaihtoi vaatteitaan parkkipaikalla keskellä kaupunkia siten, että hänen rintansa paljastuivat kokonaan.

28-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.