Heidi Klumin tukkahirvitys lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalainen supermalli Heidi Klum juonsi äskettäin MTV Europe Music Awards -gaalan ja hänen yllään nähtiin jopa kahdeksan Vercace-vaatemerkin näyttävää asua. Miehestään Sealista taannoin eronnut kaunotar onnistui esiintymään kyseisessä tilaisuudessa varsin edukseen.

Nyt 39-vuotias Heidi nähdään Amica-lehden kannessa varsin eriskummallisessa tyylissä. Mallineidon tupeerattu kuontalo on nimittäin varsinainen tukkahirvitys. Luolanaista muistuttava tyyli ei anna nuorekkaasta tähdestä parhainta mahdollista kuvaa.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.