Rumer Willis haluaa laulajaksi – hirveästä lauluäänestä huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

24-vuotias Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär parin avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Vahenmpiensa lailla Rumer on viime vuosina tehnyt uraa näyttelijänä. Neitokainen nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Näyttelemisen ohella Rumer Willisin haaveena kerrotaan olevan oma ura poptähtenä. Rumer onkin nähty viikoittain laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Yhdysvaltalaisen Star-lehden mukaan keikkapaikka on ottanut Rumerin esiintymään puhtaasti hänen julkkistatuksensa vuoksi. Näyttelijöiden tytär itse uskoo kuulostavansa laulajatähti Lana Del Reyltä, mutta klubin vieraiden kerrotaan pitävän Rumerin ääntä kauheana ja nauravan hänen selkänsä takana.

– Rumer on ketjupolttaja, ja hän uskoo tupakoimisen antavan hänen äänelleen Lana Del Reyn kaltaista raspia. Se kuitenkin saa hänet vaan yskimään lavalla, mikä pahentaa hänen esiintymistään, lehdessä kerrotaan.

Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.