Nälkäpeli-kaunotar kolaroi autollaan – mystinen ”tissinauha” hämmensi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Kaunotar on kertonut vihaavansa julkisuuden luomia ulkonäköpaineita. Lawrence ei omien sanojensa mukaan koskaan nälkiinnyttäisi itseään elokuvaroolia varten.

Nyt 22-vuotias Jennifer Lawrence kertoi ajaneensa kotinsa naapurustossa autokolarin. Nuoren naisen mukaan hän oli ajamassa kotiin töistä, kun hän näki kadulla rintasyöpä-paraatin. Lawrencen mukaan hän huomasi ihmisten pitävän yllään boobs-tekstillä varustettua nauhaa.

Näyttelijäkaunotar erehtyi tekstistä, sillä hän luuli, että nauhassa lukee tunnetun lapsitähden Honey Boo Boon nimi. Jennifer Lawrence istui auton ratissa ja yritti etsiä katseellaan kyseistä tähteä, mutta uteliaisuus aiheutti onnettomuuden. Lawrencen nimittäin ajoi autollaan edessä olevaa menopeliä päin.

– Nousin autostani ja selitin tapahtuneen kuskille. Anteeksi, että osuin perheeseesi. Luulin, että näin Honey Boo Boon, Jennifer Lawrence kertoi sanoneensa Jay Leno -keskusteluohjelmassa.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.