Justin Bieberin ja Selena Gomezin shokkieron syy selvisi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-kaunotar Selena Gomez erosi aiemmin tässä kuussa 18-vuotiaasta teinitähdestä Justin Bieberistä. Pariskunnan välirikkoa on seurattu viime viikkojen ajan tiiviisti mediassa. Tuoreimpien tietojen mukaan he ovat jo sopineet riitansa ja palanneet takaisin yhteen.

Nyt pariskunnan yllättävän eron syy on ilmeisesti selvinnyt. Us Weekly -lehden mukaan 20-vuotias Selena Gomez nimittäin jätti poikaystävänsä, koska Justin Bieber tykkää vilkuilla muita naiskaunottaria. Gomezin kerrotaan kärsivän luottamuspulasta, koska Bieber on jatkuvasti kauniiden naisten ympäröimänä. Huhujen mukaan teinipoppari on myös haaveillut kokemuksista muiden naisten kanssa.

– Heidän pahin ongelmansa on Justinin vaeltava silmä. Justin on sanonut haluavansa kokea uusia juttuja muiden naisten kanssa, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Teinipariskunnan uutisoitiin ajautuneen viikonloppuna rajuun riitaan Encinossa sijaitsevassa japanilaisessa ravintolassa. Julkisen sanaharkan jälkeen Justin Bieber ajoi Ferrarillaan Selena Gomezin asunnolle, mutta vihainen tyttöystävä ei avannut kotinsa portteja laulajalle. Sittemmin Bieber on kuitenkin bongattu rakkaansa kotikulmilla ja viettämässä ravintolailtaa Gomezin kanssa.