Haluatko voittaa vedon? Näissä onnistut aina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin erilaisia videoita, joissa ihmiset ohjastavat katsojaa esimerkiksi jonkinlaisen tempun tekemisessä. Nyt Richard Wiseman näyttää verkkovideolla useita helppoja temppuja, joilla voi esimerkiksi voittaa vedon.

Kuva: YouTube

Mies muun muassa neuvoo, että ystävän kannattaa käskeä laittamaan kätensä pöydän reunalle. Samalla hänen voi kehottaa nappaamaan ilmasta setelin, jonka pudottaa maahan aivan hänen sormiensa ulottuvilta. Wiseman lupaa, ettei ystävä saa seteliä kiinni kertaakaan.

Ihmisiä voi myös huijata pyytämällä heitä nostamaan juomapullon pelkällä pillillä. Kun monet eivät siinä onnistu, tempun ehdottaja voikin taittaa pillin ja työntää sen pullon sisään, jolloin nostaminen onnistuu vaivatta.