Playboy-malli paljasti rintansa kantrimuusikolle – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood vietti parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen hieman aktivoitunut.

Nyt muhkeamuotoinen kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän ystävineen vilauttaa kantrilegenda Garth Brooksille rintojaan miehen konsertin yhteydessä. Kyseessä ei ole kuitenkaan aito Brooks, vaan hänestä tehty juliste.

Kuva: Twitter

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.