Venäjän liikenteessä näkee myös positiivisia yllätyksiä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Päivän hyvä teko saa hymyn huulille. Ystävällisenä tekona pidetään esimerkiksi sitä, että vanhukselle annetaan istumapaikka täynnä ihmisiä olevassa linja-autossa. Nyt verkossa on julkaistu opettavainen video, jossa nähdään hyviä tekoja.

Kuva: YouTube

Videokoosteessa nähdään Venäjällä ikuistettuja videopätkiä, joissa ihmiset tarjoavat auttavan kätensä tieliikenteessä. Nettivideolla on tilanteita, jossa autoilijat auttavat ikäihmisiä suojatien ylityksessä. Suurin osa videoista on kuvattu kojelautakameralla.

Nettivideolla nähdään muun muassa, kuinka kävelykeppiä käyttävä vanhus ylittää suojatietä. Kävely on hidasta, joten suojatien eteen pysähtynyt autoilija päättää auttaa ikäihmistä. Mies ottaa kiinni papan käsivarresta, ja taluttaa hänet kadunvarteen saakka.