TV-tähti varoittaa: Älä osta näitä joululahjoja miehelle

Lifestyle · Neea Jokinen

Monet suunnittelevat parhaillaan jo joululahjojen hankkimista, sillä jouluun on enää alle kuukausi. Joidenkin mielestä lahjojen ostaminen on hankalaa, koska toisen suhtautumista omaan lahjaan on vaikea ennustaa.

Nyt eräs tunnettu miesnäyttelijä on kertonut lahjavinkkinsä naisille. Dawson’s Creek -hittisarjasta tunnettu James Van Der Beek paljasti Glamour-lehdelle, mitkä lahjat ovat miesten mieleen. Tähti kertoi myös lahjoista, jotka eivät juurikaan ilostuta miehiä. Näyttelijän mukaan naisen ei kannata ostaa puolisolleen urheilujoukkueiden fanituotteita, koska miehet haluavat yleensä itse valita fanitavaransa.

James Van Der Beek ei myöskään kannusta naista ostamaan miehelleen lahjaksi vaatteita, jotka muistuttavat hyvin paljon kauniimman osapuolen vaatekaapin sisältöä. Samannäköiset tuulipuvut saattavat nimittäin luoda pariskunnasta ”vanhan ja tylsän” kuvan.

Näyttelijän inhokkilahjoihin lukeutuvat myös kulttuuriliput, jotka nainen on ostanut esimerkiksi lempimusikaaliinsa. Naisen tulee huomioida miehensä kiinnostuksen kohteet, jos hän aikoo ostaa kumppanilleen vaikkapa konserttilippuja. Baletti tai ooppera eivät välttämättä viihdytä kovin karskeja karjuja.

Videopelit kannattaa unohtaa lahjalistalta, jos haluaa viettää yhteistä aikaa miehensä kanssa. Kaksilahkeinen saattaa nimittäin jäädä pelikoukkuun, jonka takia hän viettää kaiken vapaa-aikansa pleikkarinsa kanssa. Sen sijaan nainen voisi ostaa rakkaalleen esimerkiksi työkaluja, joilla mies voi hioa kädentaitojaan.

Näyttelijä pitää loistavana lahjaideana ohjattuja oppitunteja, joiden aikana opetellaan jotakin extreme-lajia, kuten riippuliitoa. Miehen mielestä on mahtavaa, jos hän saa joululahjaksi sukkia. Kahdeksanvuotiaana kyseinen lahja saattaa tuntua tylsältä, mutta 28-vuotiaana on mukavaa saada täyttöä sukkakoriinsa. James Van Der Beek rakastaa ruokaa, joten kaikki lahjapaperin sisältä löytyvät herkut saavat hänet iloiseksi.