Asiakas tylytti lihavaa tarjoilijaa – kuittiin härski viesti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Palveluammatissa oleva ihminen saa usein tottua siihen, että asiakkaillakin on niin sanottuja huonoja päiviä. Joskus esimerkiksi ravintolan työntekijät saavat kokea asiakkaalta kohtelua, joka menee liian pitkälle.

Nyt erään ravintolan ylipainoinen tarjoilijatar sai työstään tylyn kiitoksen asiakkaalta. Newjerseyläisen Applebee’s-ravintolan työntekijä järkyttyi suunniltaan huomatessaan asiakkaan kirjoittaneen sunnuntai-iltana maksukuittiin hänelle törkeät terveisensä.

– Lakkaa syömästä, ämmä, lukee asiakkaan jättämässä kuitissa.

Kuva: Imgur

Radar Online -sivuston mukaan yksin illallistanut ruokailija maksoi vaivaiset 30 dollaria, eli 24 euroa, annoksestaan, eikä jättänyt edes tippia häntä palvelleelle tarjoilijattarelle. Naisen ystävä, joka esiintyi verkossa nimellä Arielle B, julkaisi kuvan maksukuitista Reddit-sivustolla.

Se onkin herättänyt välittömästi ihmisten vihan tuntematonta asiakasta kohtaan. Ravintolan edustaja Dan Smith kommentoi tilannetta julkisesti, ja sanoi nähneensä kuuluisan kuitin. Mies harmitteli epämiellyttävää tilannetta, mutta muistutti kuitenkin satojen asiakkaiden kohtelevan päivittäin ruokapaikan työntekijöitä kunnioittavalla tavalla.