Seksikkäin säätyttö on tässä! Scarlett Johansson suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähtiin vastikään Suomessakin The Avengers –elokuvassa. Vaaleahiuksinen näyttelijätär yllätti äskettäin poseeraamalla W-lehden kannessa goottihenkisessä meikissä.

Kuva: YouTube, Today

Nyt 28-vuotias kaunotar toteutti pitkäaikaisen haaveensa, ja esiintyi televisiossa uutislähetyksen säätyttönä. Neitokainen nähtiin Today-ohjelmassa, kun sen veteraani-säämies Al Rocker menetti äänensä lähetyksessä. Videolta nähdään, miten Scarlett hoitaa pestin luonnollisesti, vaikka hänellä ei olekaan aurinkoisia sääuutisia kerrottavanaan.

Scarlett Ingrid Johansson on tanskalais-juutalaisesta perheestä. Neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa lapsitähtenä Vanhemmat vaihtoon -elokuvassa. Aikuistuneena kaunottarena hänet on nähty muun muassa elokuvissa Lost In Translation, Match Point, Scoop, The Prestige ja The Avengers.