Wendy riisui kaiken eläinten vuoksi – alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisille tutuin afroamerikkalainen TV-juontaja lienee kuuluisa viihdemoguli Oprah Winfrey. Suurta suosiota Yhdysvalloissa on saavuttanut myös omaa talk show’taan juontava Wendy Williams.

Nyt 48-vuotias tv-juontaja päätti seurata Pamela Andersonin ja Khloe Kardashianin viitoittamaa polkua ja riisua itsensä alasti hyvän tarkoituksen vuoksi. Neitokainen nähdään eläinoikeusjärjestö PETA:n mainoksissa, jossa hän julistaa olevansa mieluummin alasti, kuin käyttävänsä turkkia.

Kuva: PETA

48-vuotias amerikkalainen Wendy Williams on juontajauransa lisäksi ollut toimittajana radiossa, näytellyt elokuvissa ja kirjoittanut muun muassa kirjoja. Hän juontaa omaa nimeään kantavaa The Wendy Williams Show -keskusteluohjelmaa. Äskettäin neitokainen myös kilpaili Amerikan televisiossa nähdyssä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.