Hevipapukaija moshaa kuin vanha tekijä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistut papukaija-aiheiset videot yleensä naurattavat ja viihdyttävät katsojia hauskalla sisällöllään. Esimerkiksi äskettäin verkossa levisi nopeasti video papukaijasta, joka esitti Gangnam Style -hittikappaleen omalla tyylillään.

Kuva: YouTube

Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt huikea video papukaijasta, joka näyttää mallia moshaamisesta eli metallimusiikkikonserteissa harrastetusta tanssityylistä. Vuonna 2010 julkaistun nettivideon taustalla kuullaan Clear Convictions -metalliyhtyeen musiikkikappale.

Nettivideolla valkoinen papukaija muun muassa aukoo nokkaansa kuin se laulaisi taustalla soivaa kappaletta. Lisäksi koukkunokkainen metallimusiikin ystävä levittää siipiään ja heiluttaa päätään raivokkaasti kuin moshauksen ammattilainen.