Joululahja A-luokan lihansyöjille: Pekonipartavaahto

Lifestyle · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tarjotaan nyt uutuustuotetta niille, joiden mielestä perinteiset partavaahdot eivät ole tarpeeksi miehekkäitä – tai jotka vain haluavat tuoksua syötävän hyvälle. J&D’s Food -ruokayhtiö on nimittäin tuonut markkinoille partavaahdon, joka tuoksuu paistetulle pekonille.

Tuotteen taustalla ovat yhtiön perustajat Justin Esch ja Dave Lefkow. Heidän mukaansa Bacon Shaving Cream on huippuluokan luksustuote, jota suositellaan käytettäväksi kuuman suihkun jälkeen tai ennen tärkeää tapaamista. Tuotetta on valmistettu vain 2.500 purkkia, joiden hinta on 14.95 dollaria, eli noin 11.50 euroa, kappaleelta.

– Jokainen pekonia rakastava mies tarvitsee tätä. Tulet tuoksumaan hyvältä, tuntemaan olosi hyväksi ja varmasti myös maistumaan hyvältä, Dave Leftkow vakuuttaa.

– Aamiainen on päivän tärkein ateria ja pekoni on sen paras olo. Miksi et tuoksuisi siltä ja olisi paras, Justin Esch kuvailee.

Daily Mail -lehti kertoo Seattlessa asuvan kaksikon olevan vastuussa myös muista suolatun siansivun inspiroimista tuotteista, kuten pekonimajoneesista, pekonipopkornista ja pekonihuulirasvasta. Heidän mukaansa tuotteet sopivat niin tavallisille grilliruoan ystäville, gourmet-kokeille, laihduttajille kuin myös pekonin makua ilman syyllisyydentuntoa kaipaaville kasvissyöjille. Yksi tuotetta tuotetta The Seattle Insider -verkkosivuston videolla kokeillut asiakas ei kuitenkaan ollut täysin vakuuttunut pekonipartavaahdosta.