Mallikaunottaren aviomies tunnustaa: ”Haluan vaimoni rintamaitoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Lara Stone on viihtynyt monia kollegoitaan vähemmän kohulööpeissä, mutta uhkea kaunotar on nähty useaan otteeseen alastonkuvissa. Neitokainen on naimisissa Pikku-Britannia -televisiosarjasta tunnetun brittikoomikon David Walliamsin kanssa.

Mallikaunotar odottaa parhaillaan lasta, joka tulee olemaan pariskunnan esikoinen. 41-vuotias David Walliams paljasti hiljaittain Chatty Man -talk shown juontajalle Alan Carrille odottavansa lapsen syntymää varsin erikoisesta syystä: Hän haluaa maistaa Laran rintamaitoa. Koomikon mukaan häntä itseään ei ole rintaruokittu, vaan hänen äitinsä käytti korvikemaitoa.

– Olen aina halunnut maistaa rintamaitoa. Olen kuullut, että se on makeaa ja suolaista samaan aikaan, David tunnustaa.

28-vuotias hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Walliams tunnetaan puolestaan Suomessa parhaiten huippusuositusta Pikku Britannia -sarjasta, jossa hän esittää absurdeja sketsejä työparinsa Matt Lucasin kanssa.