Seksielämä kuntoon – pariskunnat maksavat terapeutille seksinsä katsomisesta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Joillakin pariskunnilla voi joskus olla haasteita löytää yhteinen sävel lemmenpuuhien suhteen. Usein parit ottavat yhteyttä asiantuntijoihin, jotka voivat esimerkiksi terapian kautta auttaa pareja kipinän löytämisessä.

Nyt maailmalla on levinnyt uusi trendi, jossa seksielämäänsä tyytymättömät rakastavaiset maksavat terapeuteille seksiaktiensa seuraamisesta. Valmentajat katselevat vierestä pariskuntien yhdyntöjä ja antavat samalla vinkkejä siitä, miten ihmisistä tulisi parempia rakastajia.

Aniela McGuinness ja hänen Jourdan-miehensä olivat aiemmin tyytymättömiä makuuhuone-elämäänsä. He lähestyivät asian tiimoilta newyorkilaista seksivalmentaja Eric Amaranthia. Mies istui hotellihuoneen nurkassa ja antoi parille seksileluja, joilla he pystyivät piristämään lemmenpuuhiaan.

Terapeutti otti neuvoistaan 240 dollarin, eli 190 euron, tuntitaksan. Pari kokeili intiimejä seksitemppuja toisiinsa, ja kertoi saaneensa ohjauksesta lisää itseluottamusta. He kertovatkin seksielämänsä parantuneen lopulta varsin nautinnollisiin mittoihin.

– Olin aluksi luonnollisesti hermostunut. En ollut varma siitä, miten pystyisin rentoutumaan. Se oli uskomaton kokemus. Sain orgasmeja enemmän kuin koskaan, kun terapeutti oli huoneessa, kertoi Aniela Guinness Daily Mail -sivustolle.

Muunkinlaiset seksiterapiamuodot ovat ottaneet valtaa viime aikoina. Lontoossa toimii esimerkiksi seksivalmentaja Mike Lousada, joka väittää vapauttavansa naisen seksuaalisuuden tantrisella seksillä ja vaginansisäisellä hieronnalla. Osa terapeuteista myös pitää asiakkaille yksityistunteja neuvoen heille tapoja kosketella itseään nautinnollisesti.