22-vuotias glamourmalli ei häpeillyt – yläosattomissa rannalla ja nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parikymppinen brittikaunotar Rosie Jones on kotimaassaan erittäin suosittu glamour-malli, jonka kuvat koristavat aika ajoin viihdelehtien sivuja. Neitokainen esittelee usein 34C-kokoisia rintojaan Twitter-bloginsa kuvissa.

Nyt julkkisneito on julkaissut jälleen verkossa rantaotoksia, joissa hänet nähdään tällä kertaa yläosattomissa. Kameralle poseeraava Rosie hymyilee kuvaajalle aurinkoisesti drinkki kädessään, ja hän peittelee toisella kädellään rintojaan. Toisessa rantakuvassa Jones katselee merelle päin selin kameraan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

22-vuotias englantilainen Rosie Jones on toki noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana aiemminkin useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.