Miley Cyrus yllätti: ”Miesstripparit ovat ällöttäviä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin Disney-kaunottariin lukeutuva Miley Cyrus on nykyisin kihloissa näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään. Cyrusin on kerrottu työstävän avioehtoaan, jotta hän saa pitää koiriensa huoltajuuden avioeron sattuessa.

Cyrus on itse poseerannut vuosien varrella lukemattomia kertoja vähäpukeisena rohkeissa valokuvissa. Nyt 20-vuotias Miley Cyrus kertoi, ettei hän juurikaan pidä miespuolisista strippareista. Nuoren tähden mielestä vaatteita riisuvat lihaskimput eivät ole lainkaan seksikkäitä. Cyrus nimittäin pitää miestrippareita ällöttävinä. Kaunotar joutui äskettäin Ellen-televisio-ohjelmassa strippijäynän kohteeksi.

– En ollut koskaan nähnyt miesstripparia livenä ennen Ellen-ohjelmaa. Ällöttävää, Miley Cyrus kertoi Female First -sivuston mukaan.

Teinitähden mainettaan karistava Miley Cyrus kertoi hävenneensä strippariyllätystä niin paljon, että kielsi kihlattuaan katsomasta hänen haastatteluaan. Liam Hemsworth sai kuitenkin tietää tapahtuneesta sosiaalisesta mediasta ennen kuin Cyrus edes ehti kotiinsa.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.