Kristen Stewart mukaan jatko-osaan – ohjaajalle potkut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2012 on ollut näyttelijätär Kristen Stewartille melkoista hullunmyllyä. Twilight-tähti jäi viime kesänä kiinni poikaystävänsä Robert Pattinsonin pettämisestä, joka käynnisti hurjan kohun mediassa. Stewart ja Pattinson erosivat, mutta palasivat myöhemmin yhteen.

Loppusyksyn kaksikko kiersi maailmaa markkinoimassa Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvaansa. Aiemmin Kristen Stewartin kerrottiin saaneen pettämisskandaalin seurauksena potkut viime kesänä ensi-iltansa saaneen Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.

Nyt RadarOnline.com -verkkoisvusto kuitenkin paljastaa, että tilanne onkin toisin päin. Stewart tullaan nimittäin näkemään myös jatko-osasta, mutta pettämisskandaalin toinen osapuoli, ohjaaja Rupert Sanders joutuu jättäytymään projektista pois.

Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen.