Kyllä tytötkin mokailevat – tässä todiste

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää hurjasti hauskoja mokailuvideoita, joiden päätähtinä nähdään useimmiten miespuolisia henkilöitä. Tasavertaisuuden vuoksi on hyvä todistaa, että kauniimman sukupuolen edustajatkin osaavat repäistä.

Nyt eräällä verkkovideolla nähdäänkin kooste tyttöjen koomisimmista mokista. Videolla esiintyy muun muassa roskapönttöön kiipeävä tyttö, joka kaataa koko korin sisältöineen päälleen. Treenaileva kanssasisar saa myös kokea miltä tuntuu, kun liian painavat painot lähtevät käsistä.

Erään tytön tanssi yökerhossa päättyy nolosti kaatumiseen, kun hän ensin läikyttää juomansa maahan ja kaatuu sitten lammikon päälle. Tasapainoaistinsa kanssa vaikeuksissa on myös toinenkin neito, jonka jeeppi kaatuu vaikeassa maastossa katolleen.