Uskomaton ennätys: 28 ihmistä ahtautui Mini-autoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guinnessin ennätystenkirjaan päätyy mitä erikoisempia tempauksia, jotka tuntuvat toisinaan menevän jopa mahdottoman puolelle. Hiljattain vietettiin maailmanlaajuista Guinessin ennätysten päivää, jolloin uusia ennätyskokeiluja suoritti yli 420.000 ihmistä ympäri maailmaa.

Kuva: YouTube

Kyseisenä päivänä 28 voimistelijatyttöä rikkoi varsin erikoisen ennätyksen ahtautumalla kaikki samaan Mini-autoon. Alun perin British Motor Corporation -yhtiön valmistamat Minit tunnetaan niiden pienestä koosta. Lontoossa tehdyn tempauksen järjestäjä Dani Maynard paljasti tyttöjen suorittaneen ylimääräisiä harjoitussessioita ennätyksen rikkomiseksi.

– Emme ole vielä saaneet ketään tytöistä mahtumaan auton hansikaslokeroon, mutta Minissä on yllättävän paljon käytettävää tilaa, Dani kertoi ennen ennätyksen rikkomista pitämässää puheessa.