Kate Upton riisui yläosansa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta päässyt monien arvostettujen vaatemerkkien malliksi ja muun muassa lehtien seksikkäisiin kansikuviin. Hänet on lisäksi rankattu maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Kuva: YouTube

Miljoonien miesten päiväunien kohde on nyt ikuistettu Saksan Vogue -lehden kuvauksissa sensuellille videolle. 20-vuotias Kate nähdään videolla estottomana muun muassa uima-altaalla bikineissä. Komeiden mallipoikien ympäröimä neito riisuu myös yläosansa ja peittelee hymyillen muotojaan käsillään.

Kuva: YouTube

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.