Näin näyttävästi mokailtiin marraskuussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa julkaistut mokavideot ovat erittäin suosittuja, ja niitä onkin katsottu satoja miljoonia kertoja. Esimerkiksi viihdesivustot julkaisevat usein videokoosteita ihmisten hauskoista kömmähdyksistä ja kompuroinneista. Äskettäin verkossa nauratti videokooste typerimmistä kännimokista.

Kuva: YouTube

Nyt FailArmy-sivusto on julkaissut tapansa mukaisesti YouTube-palvelussa videon, jossa nähdään hurjimpia marraskuun aikana ikuistettuja mokia. Videokoosteessa karmaisevimpia mokia ovat muun muassa skeittitempujen aikana sattuneet kaatumiset.

Nettivideolla nähdään muun muassa videopätkä, jossa mies yrittää hypätä uima-altaaseen trampoliinilta. Vauhdikas pomppuvauhti kuitenkin epäonnistuu, kun trampoliinin kangas repeää ja mies putoaa maahan. Videota on katsottu jo yli 800.000 kertaa.