Painonvartijoiden hämmentävä TV-mainos – viittauksia seksiin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Painonvartijat-yrityksen ohjelma on eräs maailman tunnetuimmista ja käytetyimmistä laihdutusmenetelmistä. Äskettäin vauvakiloja kerännyt poppari Jessica Simpson allekirjoitti neljän miljoonan dollarin arvoisen mainossopimuksen kyseisen firman kanssa.

Nyt verkossa on levinnyt Painonvartijoiden mainosvideo. Kyseinen ranskalainen kampanja voitti mainosalan eurooppalaisessa Epica-gaalassa ensimmäisen palkinnon. Siinä nähdään varsin seksuaalista kuvastoa.

Videolla nähdään nimittäin pelkästään naisten punattuja suita, joissa on erilaista ruokaa. Neitokaisten muhkeilla huulilla on esimerkiksi tikkareita, salaattia, kalaa ja ranskalaisia. Mallit imeskelevät, näykkivät ja maistelevat ruokia vihjaavaan sävyyn.