Poppari yritti ”stagedivata” keikalla – karu kohtalo videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs tunnetuimmista rokkarikliseistä on lavalta yleisön joukkoon sukeltaminen, jossa ideaalitilanteessa yleisö kannattelee käsillään heittäytyvää artistia. Aina ei tämä koitos kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan.

Norjalais-amerikkalainen r&b-artisti Mira Craig hyppäsi nimittäin keikallaan lavalta väärässä kohdassa, ja mursi jalkansa pudotessaan kovalle lattialle. Naisen moka on nähtävissä uudella verkkovideolla, jossa näkyy hänen syöksynsä maahan.

Kuva: YouTube

Neitokainen ei ilmeisesti esityksen tiimellyksessä himmeästä valaistuksesta johtuen havainnut, ettei yleisö ollut häntä vastassa. Vastaavia mokia tiedetään sattuneen muillekin artisteille, vaikka harva näistä tilanteista on päätynyt videolle.