Arvostelussa Eric Prydz : Every Day

Singlet · Jocka Träskbäck

Ruotsalainen dancetähti-tuottaja Eric Prydz on saanut tanssilistojen kärkeen jo useampia julkaisujaan, ja mies tunnetaan maailmalla erityisesti Call On Me, Proper Education ja Pjanoo -hiteistään. Nyt ne saavat mahdollisesti seuraajan.

Oman taiteilijanimensä lisäksi myös Pryda ja Cirez D -nimillä materiaalia julkaiseva klubitähti julkaisee nyt Every Day -nimisen tanssiraidan, joka nuodattelee soundillisesti pitkälti miehen aikaisempaa tuotantoa. Tanakka ja hyvin rullaava housebiitti vie eteenpäin kappaletta, jonka hallitsevat synasoundit tuovat elävästi mieleen hammond-aikojen klassikot.

Kappaleen vokaaleihin tai muihin melodioihin olisi toivonut hieman enemmän koukkua, joista Prydz erityisesti tunnetaan. Nyt hittikoukut ovat saaneet antaa tilaa hieman seesteisemmälle synamatolle, joka sekin saa toki polven liikkeelle. Heti biisin alussa kuultavan minibreikin lisäksi myös kappaleen loppupuolen pidempi hengähdystauko toimii hienosti varsinkin tuplanostatuksellaan ja taustalta löytyvillä hand clapeilla. Biitin lähtiessä uudelleen rullaamaan nousevat kädet ilmaan klubilla kuin klubilla.

Pisteet 4/5